VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

WIG WAM - The Never Say Die Tour

Overview

Wig Wam er tilbake etter ni år! Med det splitter nye kritikerroste comeback-albumet "Never Say Die", har bandet gjeninntatt plassen som landets hardrock-konger, og er på vei ut i manesjen landet rundt for å lage rockemagi.

Etter ni år i dvale er Wig Wam udiskutabelt tilbake! Med det splitter nye kritikerroste comeback-albumet "Never Say Die", har bandet gjeninntatt plassen som landets hardrock-konger, og er på vei ut i manesjen landet rundt for å lage rockemagi.

Nylig arrangerte bandet sitt planlagte release-party på Chateau Neuf, for tom sal, men for tusenvis av seere under en livestream. Nå legger de ut på veien, for å gjennomføre den lenge etterlengtede "The Never Say Die Tour" som gjester Kuppelhallen 23. juni 2021. Bare å glede seg, til ekte hardrock, live!

VARIGHET
80 min., uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Taran AS

  • Last Updated: 25.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 23. juni 2021 19:00 20:20

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
WIG WAM - The Never Say Die Tour
Your Recently Viewed Pages