Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Winemaker Dinner med Sigurd Wongraven 16. februar

  • Breitorget 6, Inngang Bakkegt., Stavanger
  • +47 51551111
  • 16. februar 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Re-Naa teamet skreddersyr denne kvelden en meny tilpasset vinene til Sigurd "Satyr" Wongraven. Sigurd er selv tilstede og presenterer vinen og filosofien sin. Når vi får en superstjerne på besøk er kun det beste godt nok og det er teamet fra Michelin restauranten Re-Naa som styrer kjøkkenet.

Re-Naa teamet skreddersyr denne kvelden en meny tilpasset vinene til Sigurd “Satyr” Wongraven. Sigurd er selv tilstede og presenterer vinen og filosofien sin. Når vi får en superstjerne på besøk er kun det beste godt nok og det er teamet fra Michelin restauranten Re-Naa som styrer kjøkkenet.

Wongraven Wines er musikeren Sigurd Wongraven’s vinproduksjonsselskap, hvor Wongraven samarbeider med utvalgte vinbønder om å produsere viner fra klassiske vinregioner som Champagne, Pfalz og Piemonte. Wongraven utviklet lidenskapen for vin gjennom interessen for mat og turnévirksomhet over hele verden gjennom de siste 20 årene. Han har i de senere år også skolert seg vinfaglig for å kunne fordype seg ytterligere. Wongraven blander selv sine egne cuveér basert på vinifikasjon gjort av vinbøndene han samarbeider med. Han er også involvert i nær sagt alle andre faser av produksjonen og jobber generelt veldig tett med sine råstoffleverandører gjennom hele året. Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Han har på kort tid etablert seg som en av de største aktørene på vin i Norge og lager per i dag syv unike produkter som viser Wongraven’s brede kompetanse innen vin og vinproduksjon.

Inkluderer: Aperitiff, 4-retter med drikkepakke og kaffe

  • Last Updated: 04.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 16. februar 2019 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Winemaker Dinner med Sigurd Wongraven 16. februar
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad