Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sola

Winemakers dinner med vintorg

Overview

Vinarius – world wide wines kommer for å presentere noen av sine mest interessante viner på vårt vintorg. Her vil man få anledning til å smake på ulike viner, samt prate med representanter fra importør og Hélène Jaeger-Defaix.

Deretter guider vår kjøkkensjef oss gjennom en spennende 5-retters meny med vinparinger fra Jaeger-Defaix fra Rully og Bernard Defaix fra Chablis, Bourgogne, Frankrike. Begge representert av Hélène Jaeger-Defaix som vil gi oss et innblikk i produksjonen av vinene og egenskapene disse besitter.

Dato: Fredag 8. mars

Tid:    
Vintorg                                        kl 17:30 – 19:00
Winemakers dinner – aperitiff    kl 19:00 – 19:30
Winemakers dinner - til bords    kl 19:30

Pris:
Kun Vintorg                                  kr 245,- per person
Kun Winemakers dinner               kr 1195,- per person
Vintorg og Winemakers dinner     kr 1375,- per person

Winemakers dinner pakke:
Vintorg
Winemakers dinner inkludert aperitiff, vinpakke og 5-retters meny.
Overnatting
Frokostbuffé

Kr 1645,- per person i dobbeltrom
Kr 1945,- i enkeltrom

På Winemakers dinner er vi et stort selskap hvor våre gjester deler bord.

Send oss en epost på booking@sola-strandhotel.no eller ring oss på 51 94 30 00 for å bestille bord.

 

Domaine Bernard Defaix

Familiebedriften Domaine Bernard Defaix så dagens lys i 1959, og drives i dag fullt ut økologisk av fjerde generasjon. De to brødrene Sylvain Defaix (ønolog) og Didier (som tar seg av vinmarkene).

Grunnleggeren, Bernard Defaix, startet med 2 hektar vinmark tilbake i 1959. I dag strekker domainet som holder til i landsbyen Milly, seg utover 27 ha, fordelt på Chablis Premier Cru (Côte de Lechet, Les Vaillons og Les Lys), Chablis og Petit Chablis. Domaine Defaix ønsker å være pådriver for en sunn vindyrking, og vinmarkene har vært økologisk sertifisert siden 2009. I tillegg anvender de biodynamiske preparater for både å naturlig stimulere aktivitet i jordsmonnet og vinplantens fotosyntese.

Les mer på deres hjemmeside her: www.bernard-defaix.com

Jaeger Defaix

I oktober 2002 tok Hélène Jaeger-Defaix over sin første vinmark i Rully 1er cru Mont-Palais fra sin grandtante Henriette Niepce. Og med det videreføres Niepce-familiens stolte vindyrkingstradisjoner fra 1500-tallet. Fra 2012 har vinmarkene vært sertifisert økologisk.

I dag spenner eiendommen over 6 hektar, hvorav 4,5 hektar i Rullys indrefilet (1er Cru) i Mont-Palais, Les Cloux, Préaux, Clos du Chapitre og Rabourcé. Gården drives av Hélène (utdannet agronom og ønolog) sammen med sin mann Didier Defaix, vinmakeren til Domaine Bernard Defaix i Chablis.

Les mer på deres hjemmeside her: www.jaeger-defaix.com

 

  • Last Updated: 10.01.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 8. mars 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Winemakers dinner med vintorg
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad