Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Wolf on Fire + Tjue Kilo Skjegg

  • Lars Hertervigs gate 5, Stavanger
  • +47 51532245
  • 22. februar 2019
  •  /  22:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

WOLF ON FIRE gleder seg sinnsykt til presentere sitt debutalbum Echolomania til verden.

WOLF ON FIRE gleder seg sinnsykt til presentere sitt debutalbum Echolomania til verden. Gjør deg klar for feite kombinasjoner av riff og brutalitet, melankoli og melodi, alt bundet sammen i et slør av stonerrock. Tekstuniverset henter inspirasjon fra personlige erfaringer, desperasjoner, følelser og indre demoner, så vel som hverdagen. Albumet oppsummert: mørkt og catchy.

SINGEL SLIPP: 18.01.19 - ALBUM SLIPP: 08.02.19

Om Bandet:
Wolf on Fire er et hardrock band fra Stavanger. Bandet ble dannet i 2011 av vokalisten/gitaristen Christian Øvrevik. I en tid da “core” sjangeren hadde sterkt grep om Stavanger viste det seg vanskelig å finne folk med samme tankegang som det bandet ønsket, men tid og tålmodighet betalte seg. Til slutt dukket det opp en Islandsk bassist, en skjeggete mann fra Haugesund og en hardtslående Rennesøybu - først da var besetningen komplett.

Alle fire like ivrige etter å bevise at Wolf on Fire kan gi rock og metall noe annerledes og uventet. Hvert av bandmedlemmene bidrar med innflytelse fra et bredt spekter av musikalske sjangre som har gjort bandet til det det er i dag; en mørk og fengende hardrock.

Bandet består av Christian Øvrevik (Vokal/Gitar), Thomas Helgeland (Gitar), Jóakim Snær Sigurðarson (Bass) and Arild Nådland (Trommer).

Mer info finner du på www.wolfonfire.no

Med oss som support har vi Tjue Kilo Skjegg, dette blir fett!

TJUE KILO SKJEGG:
Tjue Kilo skjegg er en kvartett ifra Tananger som spiller deilig rock på dialekt. Med mangel på strenge retningslinjer i sjanger, fremfører bandet låter med ankring i alt ifra metall til visemusikk.

Både i klesdrakt og lyrikk ligger det et maritimt preg over bandet, som gjerne pynter scenen med både garn og gamle teiner. Etter et langt år i Svartlosen Studio er det nå klart for flere singelslipp i løpet av vinteren 2018-2019.

Førstkommende: "Molekyler" er ute på digitale kjøps- og streamingtjenester 16.11.2018!

Tjue Kilo Skjegg er: Kenny Storegraven – Vokal, gitar og tangenter, Remy Dale – Trommer, Marius Grønstøl Jellestad – Bass og Richard J. Grønstøl – Gitar.

  • Last Updated: 09.01.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 22. februar 2019 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Wolf on Fire + Tjue Kilo Skjegg
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad