Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

WOLF ON FIRE

Overview

På selveste 17 mai folkens spiller Wolf On Fire konsert på Flytten, Haugesund!

ALBUM, ECHOLOMANIA, UTE NÅ! !
Hør det her: https://spoti.fi/2S44vc4

På Echolomania inviteres du inn til feite kombinasjoner av riff og brutalitet, melankoli og melodi, alt bundet sammen i et slør av catchy stonerrock. Tekstuniverset er inspirert av personlige erfaringer, desperasjoner og indre demoner, men og som en kommentar til verden vi lever i.

Albumet er produsert av bandet selv med hjelp av noen dyktige mennesker underveis. Trommene ble spilt inni i Skambankt sitt studio, mixing ble utført av Kristoffer Grude fra Black Rhino Music, og mastering er gjort av Alan Douches fra West West Side Studio (Mastodon, Roky Erickson, Kvelertak, Converge, etc.). Artwork: Trine + Kim Design Studio.

Om Bandet
Wolf on Fire er ett hardrock band fra Stavanger og ble dannet i 2011. Besetningen består Christian Øvrevik (Vokal/gitar), Thomas Helgeland (Gitar), Jóakim Snær Sigurðarson (Bass) og Arild Nådland (Trommer).

Wolf on Fire ønsker å gi rock og metal noe annerledes og uventet. Hvert av bandmedlemmene bidrar med innflytelse fra et bredt spekter av musikalske sjangre noe som har gjort bandet til det som det er i dag.

Mer info finner du på www.wolfonfire.no

  • Last Updated: 15.02.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 17. mai 2019 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
WOLF ON FIRE
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad