Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer ØYER

X Games Norway

  • Hafjell Alpinsenter, Hundervegen 122, Øyer
  • +47 61274700
  • 7. mars 2020 - 8. mars 2020
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

X Games i Hafjell arrangeres 7 - 8.mars 2020. Det blir Big Air lørdag og slopestyle søndag, inkludert nyvinningen Knuckle Huck.

X Games Norway arrangeres i Hafjell helgen 7 - 8.mars 2020. Det skal konkurreres i Slopestyle, Big Air og nyvinningen Knuckle Huck.​​ Verdenseliten i snowboard og freeski kommer til Hafjell for å utfordre de norske stjernene på norsk jord. Norge er beste vintersportsnasjon i X Games Norway så langt.

Den største norske stjernen, Marcus Kleveland fra Dombås, er tilbake fra et langt skadeavbrekk, og han ser frem til å konkurrere på hjemmebane. "Jeg mistet hele fjorårssesongen, så jeg er veldig sugen på å konkurrere igjen. X Games på hjemmebane blir høydepunktet for meg denne sesongen," sier Marcus.

Lørdag 7. mars skal han kjøre både Big Air og Knuckle Huck i Hafjell. Det blir en magisk kveld i den norske fjellheimen med sport og musikk i vakkert samspill. Mellom hver snowboard- og skifinale blir det konserter med populære artister, som lanseres senere.

Sist gang det X Games Norway var i Hafjell, var det 17 500 tilskuere i den norske fjellheimen! Hafjell gleder seg til nok en folkefest. Anlegget er en arena for de store hendelser, og de gleder seg til igjen å være vertskap for flere av verdens beste. I 2017 kom gjester fra fjern og nær for å se det spektakulære showet, mange husker den gode stemningen og gleder seg til 7. og 8. mars 2020.

Vi gleder oss til en magisk kveld i den norske fjellheimen med sport og musikk i vakkert samspill. Mellom hver snowboard- og skifinale blir det konserter med populære artister!

  • Last Updated: 16.01.2020
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

lø. 7. mars 2020

sø. 8. mars 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
X Games Norway
Your Recently Viewed Pages