Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Yellowjackets feat. Luciana Souza

Overview

Det er stas å endelig få besøk av amerikanske Yellowjackets igjen, denne gang med en utrolig flott vokalist med på laget; brasilianske Luciana Souza. Bandet har siden begynnelsen av 80-tallet opparbeidet seg en imponerende diskografi. De plasseres oftest i jazz-fusion sjangeren, der de høster stor anerkjennelse fra et stort trofast publikum og andre musikere. Gjerne ikke rart de opp gjennom årene har spilt med "alt og alle" i jazzsfæren. I starten på karrieren hadde de i større grad et synth-preget lydbilde. Etterhvert har de utviklet et mer akustisk lydbilde, selv om det er både el-bass og synther inne i bildet i dag også.
Et av kjennetegnene til bandet er de solide komposisjonene der det melodiske er fremtredende akkompagnert av en kreativ rytmeseksjon. Det er ingen tvil om at de er inspirert av den amerikanske jazztradisjonen, det være seg alt fra Coltrane til de legendariske fusionbandene som oppstod på 70-tallet. Til tross for ulike bestninger gjennom årene, vil nok mange allikevel si at de har skapt sitt eget musikalske fotavtrykk.
Dagens bestning består av Russel Ferrante som startet bandet, de mangeårige medlemmene Bob Mintzer på saksofon og trommeslager Will Kennedy. Et ferskere medlem er bandets bassist, australske Dane Alderson.
Som en meget spennende gjesteartist, tar de denne gangen med seg den brasilianskfødte vokalisten Luciana Souza. Ny på scenen i Stavanger, men langt i fra ny på den internasjonale jazzscene. Hun har bak seg flere kritikerroste album, samt mange gjestevokalistopptredener, så som på Herbie Hancocks fantastiske "The Joni Letters" album.
Line up; Russell Ferrante – Keys, Bob Mintzer – Sax, Dane Alderson – Bass, William Kennedy – Drums, Luciana Souza - vocal

  • Last Updated: 26.06.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

tors 18. oktober 2018 20:00 22:30

See All
Yellowjackets feat. Luciana Souza
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad