Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Vestre Toten

Young Fogertys på Retro Bar og Livescene

  • Storgata 32, 2830 Raufoss, Norge, Raufoss
  • +47 98117083
  • 20. september 2019 - 21. september 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Young Fogertys - Norges feteste Creedence Clearwater Revival tributeband!

Young Fogertys spiller kun låter av Creedence Clearwater Revival. Hvorfor i all verden gjør de det? Vokalist og gitarist, Ole Petter Andreassen, forteller:
"Jeg fikk min første vinylplate da jeg var fire år gammel. Albumet het "Cosmos Factory" og var av Creedence Clearwater Revival. Den står fremdeles for meg som verdens aller beste album, og jeg var heldig nok til å få et fantastisk forhold til hele katalogen til dette fantastiske bandet FØR jeg ble gammel nok til å gå på pub og høre den ene etter den andre trubaduren ødelegge denne enorme musikalske skatten på kassegitar. Verdens beste vokalist og låtskriver leverte helt utrolige ting på de få årene bandet eksisterte, og det er en sann glede å få være med å presentere disse fantastiske låtene slik de bør og skal spilles".

Young Fogertys ble dannet etter en konsert på Quartfestivalen i 2006. De har gledet publikum på små og store klubb -og festivalscener rundt om i Norge, men bandet har også gjort flere lengre turnérunder i Europa, deriblandt Benelux-landene. Young Fogertys spiller sine egne CCR favorittlåterk, som strekker seg fra hits som "Fortunate Son", "Who'll Stop the Rain" og "I Put A Spell On You", til "glemte" perler som "Effigy", "99 1/2" og "Walk On the Water".

Medlemmene i bandet har flere tiår med erfaring bak seg som musikere, og det finnes knapt steder i Norge disse gutta ikke har spilt. De rutinerte musikerne har et stort fokus på å være så tett opp mot orginalen som mulig, samtidig som de gir låtene et personlig preg. Basert på live-energien Creedence Clearwater Revival hadde som trio på slutten av karrieren, gir denne Norske utgaven alt for å rettferdiggjøre arven etter dette fantastiske bandet.

Young Fogertys vil garantert gi deg en opplevelse du sent vil glemme, og en kveld med det beste fra Creedence Clearwater Revival på en måte du aldri før har opplevd i Norge.
Young Fogertys er:
Ole Petter (El Doom) Andreassen: Gitar, vokal (Black Debbath, Thulsa Doom)
Håvard Takle Ohr: Trommer (El Cuero, Oslo Ess, Bare Egil Band)
Morten Lunde: Bass (The Mormones, Kosmik Boogie Tribe)

  • Last Updated: 23.08.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

fr. 20. september 2019 21:00 2:00

lø. 21. september 2019 21:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Young Fogertys på Retro Bar og Livescene
Your Recently Viewed Pages