Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Zahid Ali - Live

Det blir en eksklusiv forestilling i Hamar kulturhus hvor Zahid også har med seg en gjestekomiker. Det blir garantert en hylende morsom opplevelse som du kommer til å huske lenge!
Zahid har en lang og innholdsrik humorkarriere fra scene og TV, og har bidratt i blant annet Nissene på låven, Rikets røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord. Han satte nylig opp soloforestillingen "Fremmedfrukt" som turnerte over hele landet.
Ali er for tiden også aktuell med besteselgerromanen "Svaber-en, vaskeekte detektiv!"

Zahid Ali startet som stand up-komiker i 1999 og har siden levd av dette. Ali tilbyr foredrag og underholdning som med absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og en improvisasjonsevne i verdensklasse. Ingenting slipper unna Zahids skarpe observasjoner om rase, kultur og forhold. Han deler sine hysteriske tanker om etniske stereotyper, og bruker humor som våpen for å avkrefte og bekrefte fordommer.
Zahid har vært involvert i flere veldedige prosjekter, bl.a. i 2006 hvor han samlet han en rekke komikervenner på Stenersen Museet i Oslo hvor inntektene gikk uavkortet til Erra. Den Pakistanske Ambassaden forvaltet pengene til bygging av ny skole i det jordskjelvrammede Kashmir.
Sammen med Sissel Kyrkjebø har han frontet Unicef-kampanjen «Sammen for barn – sammen mot aids». I 2009 vant han Brobyggerprisen for sitt arbeid med å forene mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn med det norske samfunnet gjennom humorshow, foredrag og TV-serier.

Sist oppdatert: 12/03/2023

Kilde: Visit Hedmark AS

Sider du nylig har besøkt