Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Zupermaria

Mer info

Endelig får vi oppleve Zupermaria live når hun spiller konsert på USF Verftet 15. februar 2025!

Zupermaria har de siste par årene gitt oss solide og fengslende låter i et høyt tempo, men har fortsatt til gode å gjøre en fullskala konsert i hjembyen. Nå er hun endelig klar, og når hun endelig kommer hjem gjør hun det skikkelig, og inviterer til fest på USF Verftet lørdag 15. februar 2025.

Artisten gjorde sin entré i 2020 med albumet Ka har du gjort nå, Maria. Albumet var lyden av et rastløst og upolert stjerneskudd, som evnet å balansere sin lekne morsmålspop kløktig mellom det sårbare og det dansbare.

Siden har bergensartisten utgitt en rekke singler, hatt 17 listeplasseringer på nasjonal radio, blitt nominert til P3 Gull og spilt festivalkonserter til sekser på terningen. 

Etter den hektiske inntredenen tok hun seg i fjor et ørlite steg tilbake for å jobbe med ny musikk. I prosessen har hun skrapt dypere under overflaten enn før, og skrevet låter som slipper lytteren flere hakk mer innpå personen bak det lite selvhøytidelige artistnavnet.

Nå girer Zupermaria opp igjen. I høst kommer endelig hennes etterlengtede andrealbum, før hun neste år tar sitt første ordentlige steg ut på konsertscenene.

Sist oppdatert: 05/28/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt