x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Snowballkonferansen 2019

Lillehammer
Lillehammer.
Photo: Jørgen Skaug

Snowballkonferansen 2019

Snowballkonferansen arrangeres for niende gang 4.-5. februar 2019, på Lillehammer.

Som tidligere er overskriften destinasjonsutvikling og bærekraftig reiseliv . Fokuset på den neste konferansen vil være:

Bedriftskultur & talentutvikling

Hva skal til for å bygge et vinnerlag? I reiseliv- og servicenæring er mennesker den viktigste kapitalen. Suksess står og faller på de ansatte. Hvordan utvikle en kultur som tiltrekker seg,  dyrker og utvikler de flinkeste folkene?

Arrangement

Bærekraft og verdiskaping – en selvfølge for et hvert arrangement. Hvor god er du?

Filmturisme & storytelling

Nøkkelen til å bygge merkevare i reiselivet handler om storytelling på ulike måter og i ulike kanaler. Hvordan løser du storytelling i samspill med tv- og filmbransjen, teknologi og andre kreative næringer?

Utvikling av helårs reisemål

Å levere gjennom et helt år er krevende, men ekstremt lønnsomt for de som lykkes. Få innblikk i norske og internasjonale helårsdestinasjoner.

Om Snowballkonferansen 2019

Snowballkonferansen gjennomføres for niende gang den 4.-5 februar 2019. Konferansested er Scandic Lillehammer Hotel.

Dette er en nasjonal konferanse om destinasjonsutvikling som setter fokus på bærekraft, storytelling og digitalisering. Målgruppen for konferansen er reiselivsbedrifter, destinasjonsselskap, arrangører, FoU-miljøer og offentlige aktører.