x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

B2B-aktiviteter i 2019

Å bearbeide den internasjonale reiselivsbransjen er en viktig satsing for Innovasjon Norge, og det gjør vi blant annet ved å tilrettelegge for gode arenaer hvor norsk næring kan møte internasjonale kjøpere av Norge som destinasjon. Her finner du informasjon om hva du som norsk reiselivsaktør kan kjøpe deg inn på av internasjonale aktiviteter i 2019, både innenfor ferie- og fritidssegmentet og det internasjonale forretningssegmentet. Vi vil anbefale deg å sette deg godt inn i hvilke aktiviteter som passer for deg og din bedrift.

Nytt i år er at du melder din interesse via «Meld din interesse her»-knappen som ligger på respektive sider innen oppgitt frist (de fleste frister er i januar). Deretter kontakter ansvarlig i Innovasjon Norge deg for videre dialog og en endelig plan for 2019.

Det er også viktig å lese gjennom kriterier og retningslinjer for deltakelse. Dokumentet inkluderer blant annet hva du kan forvente av Innovasjon Norge når du deltar i våre operative aktiviteter.