x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Bli synlig på Visitnorway.com

Den prisbelønte nettsiden visitnorway.com er Norges største reiselivsportal og vår viktigste kanal i markedsføringen av Norge som ferieland.

Dette er våre tjenester

Ønsker du en større synlighet for ditt reiselivsprodukt, er det avgjørende å være representert her, hvor du treffer mange millioner potensielle gjester hvert år.

Kontakt salgsansvarlig Terje Karlung (+47) 417 89 039 eller les mer om de ulike tjenestene vi tilbyr under:

Partneravtale

Dette er hovedavtalen mellom destinasjonsselskaper og Visitnorway og gjør deg synlig og søkbar på Visitnorway.com. Avtalen gjelder hele året og målgruppen er forbrukere.

Avtalen gir deg som partner tilgang til å benytte Visitnorway som en markedsføringskanal for sitt geografiske område.

i anbefaler din destinasjon og tilknyttede bedrifter og landemerker (Points of Interst) å bli synlige og søkbare på Visitnorway, og å bli vist i relevante sammenhenger.

Produktoppføring

Med produktoppføring blir din bedrift synlig, søkbar og tilgjengelig på et interaktivt kart og knyttet til en kategori og destinasjon. Avtalen gjelder hele året og målgruppen er forbrukere.

Bedriften blir tilgjengelig og søkbar for inntil 20 millioner besøkende på alle utgavene til Visitnorway. Oppføringen blir også vist i mobilapplikasjoner på iPhone og Android via Visitnorway.

Tjenesten passer for små og mellomstore bedrifter som vil være søkbare og synlig.

Stor oppføring

Dette er et tilbud for kjeder, turoperatører, eller sammenslutninger av tilbydere, som betegner seg som et uavhengig reisemål. Avtalen gjelder hele året og målgruppen er forbrukere.

Oppføringen gir deg et avtalt antall redaksjonelle artikler på flere språk, relevant redaksjonell synlighet og flere klikk enn ved en vanlig produktoppføring

Redaksjonelle artikler

En redaksjonell artikkel gir deg og din bedrift relevant og ekstra synlighet og skaper flere klikk enn en vanlig produktoppføring. Avtalen gjelder hele året og målgruppen er forbrukere.

Du får fast, ekstra synlighet på angitte sider, i form av visning av en artikkel eller egen presentasjon.

Artikkelen blir vist på faste sider etter avtale, basert på relevans. I tillegg kan visning på forside kjøpes.

Sponsede artikler merkes med "sponsor" eller "partner", og må være i henhold til Visitnorways redaktørhåndbok.

Bannerannonser

Dette er et kostnadseffektivt og trafikkgenererende tilbud til de som ønsker flere klikk til egen nettside. Ulike formater som kan kombineres og styres mot geografi, relevans og tema. Annonser på Visitnorway er en effektiv måte å generere større trafikk til egne nettsider. Visitnorway kan vise til gode klikkrater, opp mot 0,3 % er ikke uvanlig.

Med en bannerannonse velger du selv i hvilke land annonsen skal vises, samt hvilken kontekst annonsen skal vises i (geografi, tema eller kategori). Vårt moderne bannerstyringssystem sikrer god rapportering og oppfølging.

Resultatbasert markedsføring

Resultatbasert markedsføring («Performance Marketing» eller "Affiliate Marketing") er en markedsføringsmetode hvor du som annonsør betaler for oppfyllelse av et avtalt mål, som oftest et klikk eller en bestilling.

Dette er en tilleggsmulighet for nasjonale aktører som har store deler av landet som nedslagsfelt (minst to landsdeler), som allerede samarbeider med Visit Norway og/eller deltar i våre markedsaktiviteter eller kampanjer.

Resultatbasert markedsføring gir de som planlegger sitt norgesbesøk mulighet til å bestille transport, overnatting og opplevelser når de planlegger reisen på Visitnorway.

Kostnader med deltakelse er relatert til effekten det gir. Aktører som deltar betaler en avtalt provisjon per klikk eller bestilling som genereres etter klikk som er mottatt fra Visit Norway. Bestillingene skal godkjennes av annonsøren før den blir fakturert.

Det er en forutsetning at det er gode bestillingsløsninger på plass hos de som deltar, også på mobil.

Vil du vite mer?

Kontakt salgsansvarlig Terje Karlung (+47) 417 89 039

Statistikk 2016

Visitnorway-nettstedene fikk 18,1 millioner besøk i 2016, som resulterte i

34,3 millioner sidevisninger

1,4 millioner klikk videre til reiselivsnæringen,

47.000 eposter ble sendt 

5.000 telefonsamtaler ble foretatt fra mobil via nettsidene