x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Japan

Japan er et viktig marked for norsk reiseliv og representerer en kjøpesterk gruppe, som benytter seg av våre kvalitetsprodukter og -tjenester. Vi tilbyr en rekke aktiviteter i Japan, og jobber aktivt med å nå ut til både forbrukere og bransje gjennom ulike kanaler.

2015 var et godt år for utgående trafikk fra Japan, som sammenlignet med året før økte  med 7  prosent. Japanske gjestedøgn i Norge økte  med 8 prosent  i 2015. Fortsatt er Japan et viktig marked for norsk reiseliv fordi japanere flest bruker og etterspør kvalitetsprodukter, både sommer og vinter.

Innovasjon Norge har et godt etablert nettverk i Japan. Som kampanjepartner i dette markedet får du direkte tilgang til, og eksponering mot, sentrale beslutningstakere i reiselivsbransjen, så vel som mot forbrukere. Vi har også gode distribusjonskanaler som workshops, relasjonsmarkedsføring, online-aktiviteter og ulik trykt materiell, for å nå ut til reiselivsbransjen og forbrukerne.

I tillegg til vanlige distribusjonskanaler legger Innovasjon Norge i Japan vekt på sosiale medier i sine markedsføringsaktiviteter.

Våre markedsaktiviteter i Japan

  •  Workshops i Japan
  •  Markedsservice - oversettelsestjenester i Japan
  •  Markedsservice og salgsbesøk i Japan