Skip to main content

Nyhetsartikler

Lokalmat - Tilby bedre matopplevelser

Bli med på kokkekurs og lær å utvikle sesongbaserte menyer, og bedre utnyttelse av norske og lokale råvarer. Slik kan du gi dine gjester en bedre smak av Norge!

Pris og påmelding

Ta kontakt med ditt lokale distriktskontor for tidspunkt og pris.

Kompetanseprogrammet "Lokalmat - Tilby bedre matopplevelser" gir deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å gi dine gjester en god og lønnsom meny, samt innføring i generell økonomi og hygiene. Kurset har fokus på å bruke flere norske råvarer og utvikle menyvariasjon basert på sesong.

Norge er et land med stor bredde i spennende spisesteder og lokale råvarer finnes over hele landet. Matopplevelser, i kombinasjon med levende kulturlandskap og fantastiske naturopplevelser, er fortrinn som bidrar til å gjøre Norge spennende som turistdestinasjon. Oppfinnsomhet, engasjement og utvikling av lokalat har de siste årene vært fantastisk og det synes som om denne trenden fortsetter.

Er du i målgruppen?

Kokkekurset retter seg mot unge kokker og lærlinger, kokker med lengre erfaring som ønsker ny inspirasjon, samt ufaglærte praktiserende kokker. Kurset er primært for kokker i hotell og restauranter som er åpen for allmenheten. Kurset er også tilrettelagt for at servitører og råvareleverandører har utbytte og glede av å delta.

Gjennomføring

Kurset gjennomføres over to dager - fra lunsj til lunsj. Prosjektleder er Kulinarisk Akademi, som også står for gjennomføringen, på vegne av Innovasjon Norge.