x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

”Tina i Fjällen” på tur til norske fjell

Den svenske kokkekjendisen Tina Nordström er kjent for sine matprogram – mange av dem spilt inn langt fra ordinære restaurantkjøkken. I nye episoder av programserien ”Tina i Fjällen” besøker hun blant annet flere steder i Norge, godt hjulpet av Innovasjon Norges Sverige-kontor.
Tina Nordström og Sanna Nielsen gjorde mer enn å lage god mat i Lofoten.
Tina Nordström og Sanna Nielsen gjorde mer enn å lage god mat i Lofoten..
Photo: August Sandström
8. mars 2018

- Vi har vært i god dialog med produksjonsselskapet OTW og involvert i utarbeidelsen av programmet, gjennom vårt internasjonale presseprojekt. Vi har kjørt et klassisk presseopplegg for OTW, der vi har funnet fram til aktiviteter, kontaktpersoner og overnatting på destinasjonene, sier Caroline Lundkvist i Innovasjon Norge Sverige. 

Tina Nordström og artisten Petter Askergren testet surfeforholdene i Lofoten.Tina Nordström og artisten Petter Askergren testet surfeforholdene i Lofoten. Foto: OTW/TV4

Treretters med Lofoten, Røros og Svalbard 

I programmets første episode tok Tina turen til Sanna Nielsen i Lofoten. På vei dit stoppet hun i Røros og besøkte Røros-markedet. I episoden som går på TV4 torsdag, 8. mars, får hun besøk av artisen og sangeren Petter Askergren i Lofoten. Sammen drar de på fjellvandring og surfing. På menyen står, som seg hør og bør i slike omgivelser, skrei. 

Etter Lofoten går turen videre til Svalbard, der hun får besøk av den tidligere fotballspilleren Anders Svensson. I episoden som sendes neste torsdag tar de to turen ut i villmarken med hundespann, og til middag får Svensson servert taco laget med reinsdyrfilét og innkokt laks med eggerøre.  

Les mer http://www.tv4.se/tina-i-fjällen 

Kontakt Innovasjon Norge Sverige