x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Målgruppestudie: Norge

Nordmenn som velger ferie i eget land gjør dette for å dele opplevelser med eget reisefølge og for å oppleve den flotte norske naturen.
Oslo on Norways National Day. Children march with flags
Oslo on Norways National Day. Children march with flags.
Photo: Nancy Bundt - Visitnorway.com

Driverne for å feriere i Norge er å dele opplevelser med dem de reiser sammen med, oppleve flott norsk natur og komme bort fra hverdagen og egne daglige gjøremål, viser en undersøkelse gjennomført av Synovate i februar 2009. 

Det er størst interesse for en Norgesferie med vandring i naturen, deretter følger ferie med rekreasjon og avslapning i naturen samt oppleve vinter-Norge.

Dyrt og mangel på kunnskap
Den største barrieren mot å reise på norgesferie er prisnivået. I tillegg opplever de at været er dårlig og ustabilt, og mange mangler kunnskap om hva de kan se og oppleve i Norge.

Nyttig om norske turister
Rapporten er en del av Optima-prosjektet, som skal optimalisere markedsstrategien for det franske markedet.

En kvantitativ markedsundersøkelse er gjort for å avdekke interessen for ulike typer ferie i Norge, hvilke aktiviteter de er interessert i, hvilke motiv som er viktige, samt barrierer mot å reise på ferie til Norge. I tillegg kartlegger undersøkelsen også hvor attraktivt Norge er som feriedestinasjon, sammenliknet med andre land. 

Your Recently Viewed Pages