x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Målgruppestudie: Sverige

Svenske turister som velger Norge som feriemål søker opplevelser i vakker natur med dem de reiser sammen med.
Rallarveien in Narvik, Northern Norway
Narvik.
Photo: June Sollund

Driverne for å feriere i Norge er å oppleve den vakre norske naturen, dele opplevelser med reisefelleteget reisefølge og reise til et land som er trygt og sikkert, viser en undersøkelse gjennomført av Synovate i februar 2009. 

Det er størst interesse for en Norgesferie med rekreasjon og avslapning i naturen, deretter følger vandring i naturen og ferie med lokal kultur og historie. 

Norge er dyrt
Den definitivt største barrieren mot å reise på norgesferie er at Norge oppleves som dyrt. Mange mener også at de mangler kunnskap om hva de kan se og oppleve i Norge og hvor i Norge de kan reise. 

Nyttig om svenske turister
Rapporten er en del av Optima-prosjektet, som skal optimalisere markedsstrategien for det svenske markedet. 

En kvantitativ markedsundersøkelse er gjort for å avdekke interessen for ulike typer ferie i Norge, hvilke aktiviteter de er interessert i, hvilke motiv som er viktige, samt barrierer mot å reise på ferie til Norge. I tillegg kartlegger undersøkelsen også hvor attraktivt Norge er som feriedestinasjon, sammenliknet med andre land. 

Your Recently Viewed Pages