Nederland og Belgia

Nederland er et av Norges viktigste nær- og volummarkeder. Interessen for Norge er stor, og etter en nedgang i antall kommersielle gjestedøgn de siste årene er optimismen i markedet på vei tilbake.

Optima 2017 Nederland

Primære transportmidler Nederland 2017

Nytt fra markedet


Denne kvartetten i Innovasjon Norge gleder seg til å satse på MICE i Nederland og Belgia. F.v. Frode Aasheim (spesialrådgiver kongress), Hanne Maren Kristensen, Birgitte Nestande (rådgiver arrangement) og Elisabeth Bugge (seniorrådgiver kongress).
Denne kvartetten i Innovasjon Norge gleder seg til å satse på MICE i Nederland og Belgia. F.v. Frode Aasheim (spesialrådgiver kongress), Hanne Maren Kristensen, Birgitte Nestande (rådgiver arrangement) og Elisabeth Bugge (seniorrådgiver kongress).

05.feb.2018

Ny satsing på MICE

Fra 2018 er Nederland, med nederlandskspråklige Belgia, et av de fire satsningsmarkedene for MICE hos Visit Norway.

- Vi gleder oss stort til å ta skikkelig grep om markedet sammen med partnerne våre, og bygge nye relasjoner som skal sikre kvalitetstrafikk til hele Norge – hele året, forteller Hanne Maren Kristensen, markedssjef i Innovasjon Norge Nederland og Belgia. Hun melder om stor interesse for Norge som møte- og konferansedestinasjon i sitt marked.

Det var etterspørsel fra reiselivsbransjen som gjorde at det for to år siden ble satt i gang et pilotprosjekt innen MICE i Nederland og Belgia. Partnerne som har deltatt i pilotprosjektet kan melde om gode resultater - og oppslutningen er god for den videre satsingen i det nye markedet.

Flere aktiviteter i 2018
Både meetings- og kongressaktivitetene er inkludert i satsingen i Nederland. For Belgias del er det i første omgang aktuelt å se på mulighetene for kongress, da dette er et europeisk hovedsete for mange internasjonale selskaper.

Det er allerede planlagt flere aktiviteter for 2018; to salgsturer til Norge, deltagelse på den største nederlandske MICE-messen, samt et Norges-event på ambassaden i Nederland. Tilsvarende aktiviteter vurderes fortløpende i Belgia.


26.jan.2018

Nordlysannonse ga hyggelig nominasjon!

Innovasjon Norge Nederland ble sammen med mediabyrået Aviareps nominert til «Campaign of the month» i januar, for en flott nordlysannonse - som kan sees her: http://weboshowcase.com/campaignofthemonth. Det ble ingen seier til slutt, men konkurransen gir i seg selv god, ekstra rekkevidde for kampanjen.


Kontakt oss:

Markedssjef:      
Hanne Maren Kristensen
hanne.maren.arnes.kristensen@innovationnorway.no 

Prosjektleder presse:
Ranhilde Luttenberg
ranhilde.luttenberg@innovationnorway.no

Prosjektmedarbeider bransje: 
Floor Bregman
floor.bregman@innovationnorway.no