USA

De siste to årene har vært svært gode for norske reiselivsbedrifter som investerer i USA. Norge og norske reiselivsprodukter er blitt mer synlig i markedet, og våre tiltak når fram og konverteres til salg.

Optima rapport USA 2017

Primære transportmidler USA

Nytt fra markedet


09.mars2018

Table tales - Food culture Bergen from Visit Norway on Vimeo.

Godt samarbeid ga Lysverket restaurant 1000 USA-bestillinger

I løpet av få uker sørget en kombinasjon av gode flyruter, aktiv markedsføring, tett samarbeid innad i bransjen og gode produktopplevelser for 1000 bestillinger fra USA til Lysverket restaurant i Bergen.

Så hva var det som fikk amerikanerne til å strømme sultne til Lysverket? Kort fortalt var Bergen i april 2017 vertskap for Norwegian Travel Workshop. På utstillingsområdet for Bergens presentasjon av UNESCO Matbyen var åtte av byens gode restauranter til stede. Som en av disse ble Lysverket i dialog med Innovasjon Norge invitert til å være frontfigur i en internasjonal digital satsing i produksjonen «Table Tales from Norway».

Dette er en kampanje der flere norske byer har vært involvert og som har vært kjørt i flere av Innovasjon Norges markeder. Målet har vært å fremme mat, kultur og byer i Norge, samt vise fram Norge som en helårsdestinasjon. 

Les hele saken

 

 

Kontakt oss

Markedssjef:
Hege Barnes
hege.barnes@innovationnorway.no

Digital Media Manager
Beate Gran
beate.gran@innvationnorway.no

Prosjektleder presse:
Harald Hansen
harald.hansen@innovationnorway.no