There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Unn deg Lofotens beste kanelboller fra gamle bakeriet på Å. Kjenn kanellukten som sprer seg i Å hver eneste sommerdag. I bakeriet fyrer vi med bjørkeved i ovnen fra 1844 for å steke brød, rundstykker og kanelboller. Det smaker som hjemmebakt fordi alt arbeid gjøres etter gamle oppskrifter.
Hver dag hundrevis av folk åpner Bakeriets dør for å smake på vårt nystekt brød. Med lidenskap og nysgjerrighet til baking gjenopplever vi både gamle, tradisjonelle oppskrifter, vi tar opp mat tradisjoner som er gått i glemmeboka, og utforsker nye teknikker og smaker.
Fra mai til september er Bakeriet i full drift. Besøk oss og ta en prat om bakingen, produksjonsteknikker og helsekost.
Du kan nye nystekte brød og god kaffe i en sittekrok i Bakeriet med gamle fjøl på vegger. Vil du unne deg en god kake og en espresso laget av nykvernet kaffe fra Brenneriet Handelsstedet Forvik - da er du velkommen til vår koselig Museums Kafe under Gamlebutikken.
Vi er også åpent før Jul og ved Lofotfiskedager som arrangeres i Fiskeværsmuseum.
Vi tilbyr skreddersydde kurs i baking, og korte kurs i flattbrød baking. Ta kontakt om dette er noe for deg :)
Bygget: Bakeriet ble bygd i 1844 i den typiske Trønder- og Nordlandsstil, med vinduer like under takskjegget. Etter brannen i 1888, ble huset ombygd i empirestil med gavler og et tak av skifer. Bygningen er fredet av Riksantikvaren. Under lofotfisket ble tilreisende fiskearbeidere innkvartert her sammen med tjenestefolket. I første etasje er det et bakeri som er bevart akkurat slik som det var midt i forrige århundre.