Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gudbrandsdalen Lom

Bakeriet i Lom

  • Sognefjellsveien 7, Lom
  •  /  km From You
Overview

Bakeriet i Lom ligg midt i Lom sentrum. Vi har utsal med brød og andre bakevarer og eigen kafé. Om sommaren har vi uteservering med pizza og hamburger.

Bakaren i Lom er viden kjend for sine luftige kanelbollar. I sommarsesongen er det ofte lange køar utanfor dørene til det vesle bakeriet i Lom sentrum. Men både bakarvarene og opplevinga er verdt å vente på.

For bakaren i Lom handlar det ikkje om å gjere ting enklare, men ekte. Steinovnen er det glødande hjarte i bakeriet. Varmen, lukta og røyken som stig opp frå pipa når dei fyrer er ein viktig del av historia til bakeriet. Det er noko grunnleggande og ekte i denne måten å bake på, ikkje nødvendigvis enklare, men bakaren sjøl er sikker på at det er ein forskjell som du kan oppleve. Den sitt i skorpa på brødet, i smaken og lukta, men òg i veggane i bakeriet.

Dessutan vel bakeriet i Lom å bruke lokalprodusert mjøl frå små leverandørar. Da kan bakekvaliteten på mjølet endre seg frå år til år, og det nyttar ikkje alltid å bruke oppskriftane frå i fjor. Det enklaste er ikkje alltid det beste. 

Ta deg gjerne ein tur innom litt utanom sesongen, så får du sitje i fred og ro og kikke på fossen medan du nyt ein god kopp kaffe og eit realt stykke brød eller ein bolle. 

Bakeriet i Lom arrangerer òg bakekurs.

 


  • Last Updated:
  • Source: Visit Jotunheimen AS

Opening hours

All Year
ma. ti. on. to. fr. 9:00–17:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad