Skip to main content
Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)

Austevoll

Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites

Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites ligger i havnen i idylliske Bekkjarvik i Austevoll - en kort tur med hurtigbåt fra Bergen eller Flesland. 1,5 t med bil fra Bergen.

Gjestgiveriet er omkranset av historie i form av gamle bygg og kaianlegg, som før i tiden var hjertet i dette gamle fiskertettstedet. Her kan du komme for å oppleve ro i den kontrastfylte naturen her, eller ta del i opplevelser både til lands og til vanns. Fjellvandring og fiske står sentralt. Du kan selvsagt nyte lokale matretter laget av helt ferske råvarer rett fra havet.

NYHET: Sommeren 2023 utvidet vi med Beckerwyc House - 20 eksklusive rom, fine dining restaurant og kulinarisk akademi!

OVERNATTING:

På Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites sover du godt i gode senger.

Gjestgiveriet ble bygget mot slutten av 1600-tallet då Kong Christian IV (1588-1648) vedtok at det skulle være gjestehus for hver halve dagsreise langs kysten av Norge. I tillegg til å tilby husrom og mat til farende folk, hadde Bekkjarvik dampskipskai, tønnefabrikk, sildefabrikk, salteri, hummermottak, brenneri og nothenge.

I dag er bygningene renovert og tilpasset de moderne bruksområdene, men samtidig er identiteten og sjarmen holdt i hevd.

De 48 rommene er fordelt på 3 bygninger, som alle ligger sentralt i den lille vågen og som har kort avstand til hovedhuset der måltidene blir servert.

Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites tilbyr disse romtypene:

• Standard
• Superior
• Deluxe
• Jr Suite
• Suiter med 1,2 og 3 soverom

Alle rom og suiter er unike og i ulike i størrelse.

ARRANGEMENTER:

Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites har stor glede i å dekke til fest, og de varierte lokalene skaper en klassisk ramme for arrangement, selskap eller feiring. Menyene er basert på lokale råvarer – ujålete, men med himmelske smaker! Fiskeren som leverer fersk fisk fra båten daglig er uunnværlig, det samme er villsauen som smaker av duggfrisk lyng og hei. Naturen omkring Bekkjarvik er gavmild, her høstes ulike fiskeslag, skjell og skalldyr. På de vakre lyngheiene og i skogen beiter villsau og hjort, og våre kokker går gjerne ut i skogen en tidlig morgen for å sanke vill ramsløk og urter.

MØTEFASILITETER:

Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites tilbyr ulike kurs- og konferanserom med godt lys og god luft for opptil 180 personer. Konferanseavdelingen, representert ved kursvert, er alltid tilgjengelig. Alt som forventes av moderne teknikk og utstyr finnes selvfølgelig tilgjengelig.

Bekkjarviks flotte beliggenhet gjør at stillhet og utsikten skaper rom for inspirasjon og avkopling, både inne og ute.
Møtelokalene har lett tilgang til uteområdene, og med et flott parkanlegg like bak hovedhuset ligger alt til rette for aktiviteter, gruppearbeid som «walk & talk» eller nødvendige luftepauser.

Vi tilbyr eksklusivitet og skjerming fra øvrige gjester der det måtte være nødvendig.

Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites har lang erfaring med å danne en intim ramme rundt ethvert arrangement, fra større møter eller konferanser, til livets små og store markeringer. Våre små og store lokaler dekker de fleste behov.

​​​​MAT & DRIKKE:

​​​Mat er grunnpilaren – og en lidenskap:
Det er ikke uten stolthet det ønskes velkommen til bords. To seniorkokker, Ørjan og Arnt Johannessen, har begge høstet heder og ære for sine prestasjoner i kokkeyrket – Ørjan med sitt gull i Bocuse d´Or i Lyon, Frankrike 2015, og Arnt med den høyeste anerkjenning i Norges Kokkemesteres Landsforening, “Årets Kjøkkensjef” i 2014.

Les intervju med Ørjan Johannesen: Villsau - ein delikatesse på Vestlandet.

Familien Johannessen sitt felles mål er å være et sted med varme for sine gjester, et sted for rekreasjon og et sted for de beste matopplevelsene langs vår langstrakte kyst. Sammen med kjøkkenteamet setter Arnt og Ørjan daglig en meny med ett mål: At du som gjest skal få en matoppleving du ikke glømmer. De to tvillingbrødrene har helt siden barneårene hengt over grytene hjemme på Gjestgiveriet i Bekkjarvik, og gått i sine foreldres fotspor. De er opptatt av å bevare, men samtidig utfordre håndverket og tradisjonell kokekunst.

Både hotell og spisested holder åpent alle dager hele året med unntak av 23. desember til 2. januar.

OPPLEVELSER:

Som gjest på Bekkjarvik Gjestgiveri fylles minneboken raskt! Våre naturrike omgivelser byr på friske opplevelser både til lands og til vanns.

Varmt velkommen!

Last updated: 09/25/2023

Source: Visit Bergen

Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites

Sider du nylig har besøkt