There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels – i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels – en annerledes hotellkjede
Thon Hotels – fantastisk frokost
Radisson Blu Hotels – finn dine favorittreisemål
Classic Norway Hotels – fra særegne hoteller til autentiske rorbuer
Citybox – moderne lavprishotell med sentral beliggenhet
DanCenter – din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking – finn en koselig hytte til norgesferien
Campcation – Bestill camping over hele Norge med Campcation
Campanyon - Unik overnatting i naturen
Vy - det har aldri vært enklere å reise med tog
SJ NORD - opplevelsen starter på toget
Vy express - reis med buss over hele Norge
NOR-WAY Bussekspress - bussreiser i hele Sør-Norge
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
Cabin Campers - nasjonalromantisk opplevelse på fire hjul
Hurtigruten – "Verdens vakreste sjøreise"
Fjord Tours – Norge i et nøtteskall® – Norges mest populære tur
Authentic Scandinavia – reiser satt sammen av lokalkjente
Up Norway – luksus skreddersydd av kjennere
Discover Norway – opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norrøna Hvitserk – ekspedisjoner og eventyrreiser
Booknordics.com – aktiviteter, safarier, turer, hytter og opplevelseshotell
Brim Explorer – stille fjordturer med elektrisk katamaran
Fjord Travel – Norge på sitt vakreste!
Go Fjords – turer og aktiviteter over hele Norge
Norwegian Holidays – pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Stromma – sightseeing med buss og båt i norske byer
My Nordic Travel – Lag din egen reiserute
Skiferie i Rauland – Stå på ski i herlig høyfjellsnatur
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Mat er grunnpilaren – og en lidenskap.
Det er ikke uten stolthet det ønskes velkommen til bords. To seniorkokker, Ørjan og Arnt Johannessen, har begge høstet heder og ære for sine prestasjoner i kokkeyrket – Ørjan med sitt gull i Bocuse d´Or i Lyon, Frankrike 2015, og Arnt med den høyeste anerkjenning i Norges Kokkemesteres Landsforening, “Årets Kjøkkensjef” i 2014.,
Les intervju med Ørjan Johannessen: Villsau - en delikatesse på Vestlandet.,
Familien Johannessen sitt felles mål er å være et sted med varme for sine gjester, et sted for rekreasjon og et sted for de beste matopplevelsene langs vår langstrakte kyst. Sammen med kjøkkenteamet setter Arnt og Ørjan daglig en meny med ett mål: At du som gjest skal få en matoppleving du ikke glømmer. De to tvillingbrødrene har helt siden barneårene hengt over grytene hjemme på Gjestgiveriet i Bekkjarvik, og gått i sine foreldres fotspor. De er opptatt av å bevare, men samtidig utfordre håndverket og tradisjonell kokekunst.
Både hotell og spisested holder åpent alle dager hele året med unntak av 23. desember til 2. januar.