Storslett
125
Bios Café AS
Sunn mat, lokale og kortreiste råvarer, sesonger, bærekraftighet – og kvalitet er ordene som beskriver Bios Café. Spisestedet har blitt kåret til vinner av "Ganefart 2006" – for Norges beste veikro, og i 2008 ble de vinner for Troms. I magasinet Motors kåring for landeveismat har de to ganger blitt blant topp tre.
Menyen på Bios Café er liten og spennende – og det er tilgangen på lokale råvarer og sesongene som bestemmer menyen. Stedet tilbyr lunsjretter og middagsretter av fisk, kjøtt eller kun grønnsaker. Du kan smake på hvitløksgratinert tørrfisk, reinsdyrsbiff eller hamburgere av høylandsfe. De har også flere desserter og kaker. Under konseptet ”Dagens” fokuseres det på nordnorsk tradisjonsmat.
Bios Café ønsker å vise frem det brede spektre av kvalitetsråvarer som finnes ved Lyngenfjorden. Derfor har de et tett samarbeid med de lokale bøndene som blant annet leverer norsk spelsau og høylandsfe. Fisken kommer fra Reisafjorden og Havnnes Handelssted.
Velg à la carte eller 4-retters meny, som tilbys noen lørdager og ved bestillinger.
Menyen på Bios Café er liten og spennende – og det er tilgangen på lokale råvarer og sesongene som bestemmer menyen. Stedet tilbyr lunsjretter og middagsretter av fisk, kjøtt eller kun grønnsaker. Du kan smake på hvitløksgratinert tørrfisk, reinsdyrsbiff eller hamburgere av høylandsfe. De har også flere desserter og kaker. Under konseptet ”Dagens” fokuseres det på nordnorsk tradisjonsmat.
Bios Café ønsker å vise frem det brede spektre av kvalitetsråvarer som finnes ved Lyngenfjorden. Derfor har de et tett samarbeid med de lokale bøndene som blant annet leverer norsk spelsau og høylandsfe. Fisken kommer fra Reisafjorden og Havnnes Handelssted.
Velg à la carte eller 4-retters meny, som tilbys noen lørdager og ved bestillinger.
MAN - FRE 10:00 - 21:00
LØR 10:00 - 21:00
SØN 12:00 - 21:00
LØR 10:00 - 21:00
SØN 12:00 - 21:00
Kilde: Visit Lyngenfjord AS
Bios Café AS