Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Vestfold og Telemark KVITESEID

Bjaaland Bygderestaurant

  • Vårstaulvegen 1, Kviteseid
  • +47 46963631
  •  /  km From You
Overview

Bjaaland Bygderestaurant ligger i lokalene til gamle Olav Bjaalandsmuseet i Morgedal. Fokuset er lokal- og økologisk mat, og all maten lages fra bunnen av.

Bjaaland Bygderestaurant finner du i lokalene til gamle Olav Bjaalandsmuseet i Morgedal. Navnet til restauranten ble valgt for å hedre Olav Olavson Bjaaland, sydpolfarer og skipioner fra Morgedal. Samlingen fra det gamle museet, kan du se på Norsk Skieventyr i samme bygd.

Vertskapet på Bjaaland Bygderestaurant  
Bygderestauranten drives av Hellene og Thomas. Hellene kommer fra Tasmania i Australia og Thomas fra Morgedal. Etter mange år sammen på jobb og reise rundt i store deler av verden, flyttet de i 2016 til Morgedal, sammen med de to barna sine. Hellene er kokk og Thomas er flink med vin, og resultatet ble at de etterhvert åpnet Bjaaland Bygderestaurant.

Maten lages av lokale råvarer
Når du spiser på Bjaaland Bygderestaurant får du mat som er laget fra bunnen av. Vertskapet er veldig opptatt av å bruke lokale og økologiske råvarer i maten de lager, der det er mulig, i tillegg til råvarer og drikke fra andre som har kjærlighet for det de produserer. Fokuset er på økologiske og naturvennlige produsenter.

Forskjellige dager, forskjellige matopplevelser
Fredag kveld byr vertskapet på enkle retter som er ment for å dele med familie og gode venner i en slags mat- og vinbar. Lørdager får du servert er 6-retters middag, uten at de tar seg selv for høytidelig.

Fredager og lørdager i partallsuker
Fredager i partallsuker får du et utvalg av små retter og snacks. Du får maten servert til bordet og alt deles på.
Lørdager i partallsuker kan du få lov til å utfolde deg litt, ta sjansen på å smake noe nytt. Maten kommer på bordet i flere omganger som en smaksmeny med flere retter.

Bygderestauranten har kun 40 plasser, så det lønner seg å bestille bord.
OBS! Bordbestilling er nødvendig på lørdager.

Selskap eller møter
​Har du noe du vil feire, har et møte eller noe annet, tar restauranten i mot grupper over 10 personer på bestilling.


  • Last Updated:
  • Source: Telemarkreiser AL
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages