Skip to main content
Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)

Sandefjord

TripAdvisor rating of 4.5

908

Brygga 11, Geir Skeie

Book

På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser.

Åpner for sesongen 2024 den 25. april

Sjømatrestaurant i regi av Geir Skeie, vinner av Bocuse d'OR 2009. Med beliggenhet ved sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et godt måltid med sjømat - eller et glass med god drikke.

Meny rett fra havet
Brygga 11 fokuserer på det enkle, og de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks - eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter - i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren.

I glasset kan du velge alt fra en enkel og god Riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du synes det er spennende å utforske nye ølsorter?

På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok.
Egen lunsjmeny fra 12.00-17.00 og full a la cartemeny og dagens 3 retter fra kl 16.00.

Bordbestilling

Dersom du ønsker å bestille til mer enn 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no Bestilling opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden.

Last updated: 01/30/2024

Source: Visit Vestfold

Brygga 11, Geir Skeie

Book

Sider du nylig har besøkt