There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - et annerledes hotellselskap
Thon Hotels - nytt design og fantastisk frokost
De Historiske Hotel & Spisesteder - unike opplevelser
Hostelling International Norge - en dør inn til Norge
Smarthotel - best på pris, smart beliggenhet, skandinavisk frokostbuffet
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg til uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
Stena Line - ferger til og fra Norge
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - utforsk Norge i en minicamper
Hurtigruten - "verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende reiser i Norge
Up Norway - matcher deg med din drømmereise
Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Sjømatrestaurant i regi av Geir Skeie, vinner av Bocuse d'OR 2009. Med beliggenhet ved sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et godt måltid med sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser.
Sjømatrestaurant i regi av Geir Skeie, vinner av Bocuse d'OR 2009. Med beliggenhet ved sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et godt måltid med sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser.
Restauranten er åpen fra april frem til september, og holder lukket frem til høstsesongen.
Meny rett fra havet
Brygga 11 fokuserer på det enkle, og de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks - eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter - i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren.
I glasset kan du velge alt fra en enkel og god Riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du synes det er spennende å utforske nye ølsorter?
På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok.
Egen lunsjmeny fra 12.00-17.00 og full a la cartemeny og dagens 3 retter fra kl 17.00.
Bordbestilling
Dersom du ønsker å bestille til mer enn 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no Bestilling opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.