There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Secret Atlas - Svalbard og Nord-Norge. Små Skip med 12 gjester.
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
Beitostølen - eventyr og nytelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Byrkjedalstunet restaurant finner du i de gamle bygningene til Byrkjedal ysteri. Restauranten ble åpnet i 1991 og ble raskt et populært stoppested for folk på vei til eller fra hytta i Hunnedalen og Sirdal.
Om oss
I restauranten serverer vi alt fra tradisjonsrik bondekost til de flotteste selskapsretter. Maten er tilberedt av lokale råvarer fra skog, fjell og fjord. Spesialiteten vår er vårt eget «herefordkjøtt» som blant annet brukes til våre berømte kjøttkaker, Annas kjøttkaker. Kjøttet får vi fra vår egen gård. Hver dag har vi også aure og rømmegrøt på menyen, samt andre ulike retter som varierer fra dag til dag.
På veggene i restauranten henger bilder og gjenstander fra ysteriet og private hjem fra midt på 1800-tallet og som forteller om historier fra dalen. Dette skaper den spesielle stemningen som er i restauranten.
Hver fredag, lørdag og søndag (daglig i høysesongen) baker vi brød og ulike bakverk i vårt bakeri. I bakeriet har vi vedfyrt ovn og her bakes blant annet Byrkjedalsbrød etter en gammel oppskrift fra Byrkjedal. I mange år ble brødene steikt i bakerovnen i restauranten og det var mange som kom for å se bakeprosessen. Bakerovnen i restauranten er bygd på fundamentet til fabrikkpipen fra ysteriet og er en forstørret kopi av en ovn i et eldhus i dalen. Gjestene har mulighet til å kjøpe ferske brød og kaker i bakeri eller restaurant.