Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Gjesdal

Byrkjedalstunet - Restaurant

  • Hunnedalsvegen 3231, Gjesdal
  • +47 51612900
  •  /  km From You
Overview

Bygningene som Byrkjedalstunet holder til i, har opprinnelig vært et ysteri hvor de laget den kjente Byrkjedalsosten. Produksjonen startet i ca.1920. På den tiden kom folk med hest og kjerre for å levere melkespannene sine. Byrkjedalstunet ønsker å ta vare på disse verdiene fra en svunnen tid.

Bygningene som Byrkjedalstunet holder til i, har opprinnelig vært et ysteri hvor de laget den kjente Byrkjedalsosten. Produksjonen startet i ca.1920. På den tiden kom folk med hest og kjerre for å levere melkespannene sine. Byrkjedalstunet ønsker å ta vare på disse verdiene fra en svunnen tid.

Kjøkkenet tilbereder mat etter gamle oppskrifter og på lokalt vis. Kvalitet og håndarbeid er to veiledende stjerner for alle de ansatte på Byrkjedalstunet. Hvor finner du kokker som fremdeles bruker tid på å koke kaffe på kaffekjel, og lager retter fra råvarestadiet. Det benyttes kun råvarer av høyeste kvalitet, og er spesielt kjent for Herefordoksene som de aler selv, og som går fritt på beitene i dalen. Deres berømte kjøttkaker laget av eget kjøtt etter lokal oppskrift, er så populære at de har dette på menyen hver dag.

Fredag er vår bakedag - da er det anledning for våre gjester å kjøpe nystekte brød rett fra vår vedfyrte bakreovn. Bakerovnen kan også brukes i forbindelse med arrangement på kveldstid.Det fristes for eksempel med helstekt indrefilet av Herefordokse som stekes i ovnen midt i restaurasjonen mens gjestene ser på og nyter forretten.

Byrkjedalstunets erfarne kjøkken byr på et rikt utvalg av menyer på dag-og kveldstid, basert på råvarer hovedsaklig fra nærliggende skog-, fjell- og fjordområder. Be om å få tilsendt menyene!


  • Last Updated:
  • Source: Stavangerregionen & Ryfylke
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad