Energihotellets restaurant på Nesflaten
Miljøsertifiserte reiseaktører
Miljøsertifisering av private og offentlige foretak, også turisme.
miljofyrtarn.no
På Energihotellets restaurant på Nesflaten i Suldal får du en unik smaksopplevelse basert på lokale råvarer fra Ryfylke.
I restauranten lages det delikate måltider av sesongens råvarer, som som ørret og røye fra Suldalsvatnet, lam og kje fra Nesflaten og vilt fra Suldalsheiene, mens du beundrer utsikten over Suldalsvatnet og de mektige fjellene i området.
Fra juni til august kan du nyte en lunsj i restauranten. Grupper kan forhåndsbestille to-retters lunsj.
Fire-retters middag serveres kl. 19.15 og 3 retters kl. 19.30 og to-retters kl.19.45
De tar også imot bestillinger på middag uten overnatting. De har retter for vegetarianere og veganere. Ta kontakt på telefon eller mail og oppgi allergier/mathensyn minimum 24 timer før.
- Tilpasset bevegelseshemmede
- Hele året
- Lokal mat
Kilde: Reisemål Ryfylke
Energihotellets restaurant på Nesflaten