There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - et annerledes hotellselskap
Thon Hotels - nytt design og fantastisk frokost
De Historiske Hotel & Spisesteder - unike opplevelser
Hostelling International Norge - en dør inn til Norge
Smarthotel - best på pris, smart beliggenhet, skandinavisk frokostbuffet
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg til uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
Stena Line - ferger til og fra Norge
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - utforsk Norge i en minicamper
Hurtigruten - "verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende reiser i Norge
Up Norway - matcher deg med din drømmereise
Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
50 Degrees North - uforglemmelige, skreddersydde turer i Norge for mindre grupper
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Nå har restauranten FireLake åpnet dørene i nye Radisson Blu Atlantic Hotel, midt i Stavanger sentrum. Den profilerte TV-kokken Danièl Rougè Madsen serverer elegant og tradisjonsrik mat laget over åpen ild, med fokus på gamle, norske tilberedningsmetoder.
Nå har restauranten FireLake åpnet dørene i nye Radisson Blu Atlantic Hotel, midt i Stavanger sentrum. Den profilerte TV-kokken Danièl Rougè Madsen serverer elegant og tradisjonsrik mat laget over åpen ild, med fokus på gamle, norske tilberedningsmetoder.
Utfordrer matscenen i Stavanger med nytt konsept
Danièl Rougè Madsen, kjent fra TV-programmet Helt Vilt på TV2, åpner kjøkkenet sitt for både lokale og tilreisende gjester.
Amerikansk konsept i norsk kontekst
”FireLake Grill House and Cocktail Bar” startet i Minnesota. Med restauranter i både Minneapolis og Leeds, er nå turen kommet til Stavanger. Restauranten er delt inn i ulike områder og passer perfekt til både store og små selskaper. Med amerikansk grillkultur som utgangspunkt, ønsker Madsen å kombinere dette med norske metoder, lokale og økologiske produkter. – Det som gjør oss spesielle er at vi bruker mange urnorske preserveringsteknikker som sylting, fermentering, graving og speking, sier Madsen.
90 prosent norsk mat
90 prosent av råvarene kommer fra lokale norske gårder, men det blir også tatt inn eksklusive råvarer fra utlandet, som Waguy-biff fra Japan. På menyen finner en også fersk sjømat og dagens fisk varierer fra kveite til ulike haisorter. Madsen påpeker at ikke bare kjøttet skal være av høy kvalitet, men at FireLakes egne griller og saltblandinger gir maten en unik krydret smak med røykpreg.
Stjernespekket lag
Selv om norske tradisjoner sitter i forsetet, har Madsen med seg et internasjonalt team med erfaringer fra noen av de mest eksklusive restaurantene og hotellene i verden. Selv har Madsen jobbet på flere Michelin-restauranter som Waterside Inn i London og Le Moulin i Frankrike.
– Jeg tar med meg kunnskap fra disse stedene, og når gjestene kommer til FireLake kan de forvente mat med mye kjærlighet. Mat laget fra bunn. Mat det er tradisjon bak. Der elementer fra natur og flammer kommer sammen, avslutter Madsen.