STAVANGER
480
Fish & Cow
Fish & Cow er et moderne brasserie som er åpent 6 dager i uken. På menyen finnes både lunsj og middagsretter. Kjøkkenet er åpent kl. 11.00 til 22.00. Fish & Cow fokuserer på fersk matlaging. Retterne er laget av ferske råvarer fra lokale leverandører. Fish & Cow tilbyr en bred á la carte-meny, og en ukentlig 3-retters meny i tillegg til dette. For grupper over 10 personer er det også to forskjellige festmenyer.
- Tilpasset bevegelseshemmede
- Hele året
- Lokal mat
Mandag: 17:00–00:00
Tirsdag: 17:00–00:00
Onsdag: 17:00–00:00
Torsdag: 17:00–00:00
Fredag: 17:00–00:00
Lørdag: 12:00–01:00
Søndag: Stengt
Tirsdag: 17:00–00:00
Onsdag: 17:00–00:00
Torsdag: 17:00–00:00
Fredag: 17:00–00:00
Lørdag: 12:00–01:00
Søndag: Stengt
Kilde: Region Stavanger
Fish & Cow