Skip to main content
Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)

Myken

Fiskebruket - matopplevelse på Myken

Book

Ytterst i havgapet på Myken finner du restauranten Fiskebruket. Her får du brunsj og middag basert på råvarer fra havet, lokal fauna og bønder i nærområdet. Vertskapet er klare til å gi deg smaksopplevelser i verdensklasse.

Myken er et lite fiskevær i Rødøy, 32 kilometer fra nærmeste fastland. Her kan du nyte en fantastisk utsikt over Helgelandskysten, besøke whiskeydestilleriet, dra på fisketur eller bare nyte roen til lyden fra havet og sjøfuglene.For sansene og magen
Fiskebruket vet å utnytte råvarene fra vår fantastiske kyst. På Myken er havet nærmeste nabo, og sjømat har en naturlig plass på menyen. I tillegg får du smaker fra faunaen på øya, fra bønder i nærområdet og vårt langstrakte land.På fiskebruket kan man spise middag hver dag klokken 19, og menyen består av tre retter som varierer ut fra tilgangen på råvarer.Du finner ukens meny på Facebook og Instagram.
Bestill bord: post@fiskebruket.noOm vertskapet
Den vakre Helgelandsøya Myken har lokket Stian Floer og Tuva Sætnøe ut fra hovedstaden og langt til havs. Stian er en av Norges fremste kokk og kokebokforfatter og er grunnlegger av flere restauranter i Oslo, Bærum og Tønsberg. Sammen med samboer Tuva Sætnøe og deres stab, vil de gjøre sitt beste for å gi deg en uforglemmelig matopplevelse.Andre aktiviteter
Myken er et levende lokalsamfunn som har blitt kjent for sitt Whiskydestilleri, god mat og unike overnattingssteder. Her kan du nyte kunstutstillinger, konserter eller rett og slett ikke gjøre noen ting og bare la roen senke seg.Fiskebruket åpner 15. juni og holder åpent hver dag frem til og med 14. august.Les mer om Helgeland på www.visithelgeland.com

Last updated: 08/14/2023

Source: Helgeland Reiseliv as

Fiskebruket - matopplevelse på Myken

Book

Sider du nylig har besøkt