Fjærland Fjordstove Restaurant
Miljøsertifiserte reiseaktører
Miljøsertifisering av private og offentlige foretak, også turisme.
miljofyrtarn.no
For oss er mat så mye mer enn kun å spise. Det er hele prosessen - fra historien bak jorden, til bøndene, til hvordan det har vokst, hvor det kommer fra, når det er tilgjengelig, og kreativiteten som er involvert for å omgjøre en verdifull ingrediens til et fullverdig måltid.
Med utgangspunkt i essensen av nordiske mattradisjoner, gjør vi vårt beste for å lage mest ut av tilgjengelige råvarer fra en mengde varierte lokale produsenter. Med lokal fisk, hjort, storfekjøtt, lam, honning, poteter, meieriprodukter og vår egen urtehage, i godt samspill med sesongens råvarer med litt lenger reisevei, sikter vi mot å lage delikat, simpel og sunn mat. Alt tilrettelagt for å nytes med våre utplukkede franske viner, lokalbrygget øl, og cidere.
Når du spiser middag med oss har vi et ønske om at du i tillegg til å nyte våres mat og den uslåelige utsikten – også vil verdsette det faktum at måltidet er så mye mer enn det du får servert. Måltidet er selve kronen på verket, og et resultat av mange ulike prosesser – generasjoner med gårdsdrift, år med vekst, og timer med betraktning og tilberedning, alt for de virkelig gode måltidene. Så, i likhet med oss, oppfordrer vi deg til å feire det, se deg rundt og legg merke til hvor råvarene kommer fra, og nyt de fantastiske smakene fra dette nydelige landskapet!
Kilde: Visit Sognefjord AS
Fjærland Fjordstove Restaurant