There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Secret Atlas - Svalbard og Nord-Norge. Små Skip med 12 gjester.
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
Beitostølen - eventyr og nytelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Fossheim hotell er kjent for sitt smakfulle kjøken og nyttar i størst mogleg grad råvarer frå lokale gardar, fiskevatn og fjell.
Kjøkenet på Fossheim har vorte utvikla gjennom mange år og norsk tradisjon og gode rådvarer ligg i botn for det daglege arbeidet. Kokkane tenkjer lokalt i val av leverandørar og brukar i størst mogleg grad råvarar frå lokale gardar, fiskevatn og fjell.
Det kan hende kjenner du ei fristande duft frå kjøkenet som lokkar deg ned til spisesalen. Heilt sidan 1978 da hotellvert Svein Garmo tok over drifta av hotellet, har fokuset vore mat og bruk av lokale råvarar.
Samen med Arne Brimi som byrja på Fossheim-kjøkenet same året som Svein tok over, bygde dei opp det som i dag er eit av Noregs beste hotellkjøken. Vi er opptekne av å nytte mest mogleg lokale produsentar og råvarar, og hauste av nærområdet vårt.
Naturens kjøken:
Lom er kjent for sin rike mattradisjon og har fostra nokre av landet sine fremste kokkar. Vår kjøkensjef Kim Joma tykkjer at når du kjem til Lom skal du få smake noko av det som finst her i nærområdet, frå fjell, fiskevatn og gardar - gjerne med ein moderne vri. Kjøkkenet følgjer årstidene og nyttar råvarer knytt til dei ulike sesongane.
Hjå oss kan du velje mellom ulike menyar, frå enkle rettar til lang vinpakke-meny, og dersom du har spesielle ynskje vil vi gjera vårt beste for å tilpasse oss det. Spisesalen er open for frukost for både buande og dei som ikkje overnattar sjå oss. Her kan du òg smøre matpakke til dagens tur. Prat med frukostvertane våre, så finn dei fram matpapir og hjelper med fyll av termos.
Når du kjem hit, skal det vera som å koma heim åt oss. På Fossheim får du oppleva god mat tufta på lange tradisjonar.
Velkomen til oss for ei trivleg matstund!