Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gudbrandsdalen Lom

Fossheim Turisthotell - restaurant

  • +47 61219500
  •  /  km From You
Overview

Når du kjem hit, skal det vera som å koma heim åt oss. På Fossheim er vi opptekne av å halde tradisjonar levande. Opphavleg er Fossheim ein skysstasjon som vart opna i 1897 av familien Garmo. I dag kan Fossheim losjera omlag 100 personar. Alle romma har bad/dusj og wc. På Fossheim får du oppleva god mat. Kjøkenet på Fossheim har vorte utvikla gjennom mange år og norsk tradisjon og gode rådvarer ligg i botn for det daglege arbeidet. Kjøkensjef er Kristoffer Hovland, kåra til Årets kjøkensjef 2004 og har tidlegare vore med på det Norske Kokkelandslaget. På Fossheim kan du eta ulike menyar, frå enkle rettar til lang vin-meny, og i høgsesongen har vi lunsjbord kvar dag.

Urtehagen er uteserveringa vår. Den er ope så framt veret tillet det og der kan du eta smårettar salatar eller noko godt til kaffen. Kva med eit glas rosévin medan du nyt solnedgangen over Skim?
Ope kvar dag 12.00 – 22.00 i sesongen.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Norway
Fossheim Turisthotell - restaurant is approved and tested by Norwegian Foodprints. The food is made from scratch, with the use of Norwegian, local products and displays local knowledge of food and dishes.
Latest comment from our representative: "På Fossheim er vi opptatt av å holde tradisjoner ved like."
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad