There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Elvekanten Ysteri startet som et prøveprosjekt hjemme på kjøkkenet til Carlos Helguera i år 2000. Med kun 12 osteformer og en hjemmesnekret ostepresse, ble resultatet etter hvert så vellykket at Carlos begynte sitt eget ysteri.
Ysteriet Gammel Erik startet som et prøveprosjekt hjemme på kjøkkenet til Carlos Helguera i år 2000. Med kun 12 osteformer og en hjemmesnekret ostepresse, ble resultatet etter hvert så vellykket at Carlos begynte sitt eget ysteri.
Det intense valget falt på det nedlagte samfunnshuset i Namskogan. Der de ominnredet Carlos kjelleren til meieri og hovedetasjen til bolig.
Utgangspunktet for produksjonen har hele tiden vært Gaudatype, som Carlos med tiden har utviklet til sine egne varianter av den tradisjonelle fastosten – både med og uten urter.
Per idag har ysteriet fire forskjellige oster i sitt utvalg, med den vellagrede Gammel-Erik som selve flaggskipet. Den største av de to variantene lagres opptil et helt år før salg. I tillegg lages det fastoster tilsatt med urter som ramsløk, spisskum og bukkehornsløver.
Gammel Erik ysteri ligger ved E6 i Namsskogan sentrum. Det gule store huset dekorert med ostehull er ikke å ta feil av. Her kan du stoppe og kjøpe med deg ostene. Vil du vite mer, forteller de gjerne om osteproduksjonen også.
Ostene er også i salg på enkelte dagligvarer rundt om i Trøndelag, men den kan også bestilles ved direkte kontakt.
Ta gjerne kontakt på epost, telefon eller via deres Facebook sider.