Gomobu Fjellstue
Miljøsertifiserte reiseaktører
Miljøsertifisering av private og offentlige foretak, også turisme.
miljofyrtarn.no
Gomobu Fjellstue har både kafé og restaurant. I kaféen serveres det søte saker som vafler, kakao med krem og eplekake med is. Er du litt sulten kan kjøkkenet friste med biffsmørbrød a la Gomobu.
Vår mat-visjon
Vi lager mat med mye kjærlighet til råvarene, god tålmodighet og alltid fra bunnen. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder og produsenter. Menyen i restauranten varierer etter sesong og våre kokker kombinerer tradisjonsrike retter med moderne smaker.
Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å servere mat som følger sesongene og benytte mest mulig lokalmat fra Valdres og kortreiste råvarer av ypperste kvalitet.
Vi skreddersyr vårt mattilbud med flere tema weekender i løpet av året.
I sommersesongen (1.juni - 15.august) er det egen sommermeny i restauranten der du fnner blant annet rakfisk, hjemmelaget rømmegrøt (slåttegraut) og stekt fjellørret. Restauranten er åpen for alle, og det er mulig å forhåndsbestille bord.
Gomobu Fjellstue har også tre unike selskapslokaler for opptil 150 personer. Personalet er behjelpelige med meny, oppdekking av bord, underholdning og andre henvendelser.
- Lokal mat
- Norsk mat
- Husmannskost
- Frokost
- Julemat
- Skjenkebevilgning
- Lokale matretter
- Lunsj
Kilde: Valdres Destinasjon
Gomobu Fjellstue