Sørvågen
Havet restaurant
Vertskapet Mariann og Stein har fokus på kvalitet i alle ledd og setter sin ære i at du som gjest skal få en god opplevelse.
Mariann Benonisen og Stein-Tore Johansen har i mange år drevet pub og restaurant på Værøy. Begge kommer fra fiskerfamilier med lange tradisjoner fra henholdsvis Værøy og Sørvågen hvor de har vokst opp med nærhet og til naturen og det havet har å by på.
Gjestfriheten, gleden og kjærligheten til god mat og lokale mattradisjoner er selve bærebjelken i Havet Resturant & Bar og The Tide.
Mariann Benonisen og Stein-Tore Johansen har i mange år drevet pub og restaurant på Værøy. Begge kommer fra fiskerfamilier med lange tradisjoner fra henholdsvis Værøy og Sørvågen hvor de har vokst opp med nærhet og til naturen og det havet har å by på.
Gjestfriheten, gleden og kjærligheten til god mat og lokale mattradisjoner er selve bærebjelken i Havet Resturant & Bar og The Tide.
13:00-22:00
Kilde: Destination Lofoten
Havet restaurant