Hermetikken restaurant











Du finner MICHELIN-restauranten med utsikt mot Ledaalparken, en kjapp spasertur opp fra Stavanger sentrum.
Det åpne kjøkkenet er hjertet i den intime, stilige og lune restauranten. Her kan du sette deg godt tilbake, senke skuldrene og nyte den sesongbaserte menyen. Menyen er den samme og tilgjengelig enten du booker bord eller plass ved kjøkkenbenken. På lørdager er det åpent til lunsj med samme meny som på kvelden. Stuart, Silje & Knut‑Espen ønsker deg velkommen.
Stuart Barber – ChefStuart Barber kommer fra Norfolk og har lang fartstid ved flere av Englands beste restauranter. På Hermetikken er det Stuart som er kjøkkensjef, og maten som serveres reflekterer hans matfilosofi. Stuart og teamet mottok sin første MICHELIN‑stjerne i 2024.
Meny og vinRestauranten baserer menyen på lokale råvarer i sesong og de beste ingrediensene som kan skaffes. Tilberedningsmetoder og teknikker på kjøkkenet søker å fremheve råvarenes egenart og unike kvaliteter. Vin står også restauranten nært; vinene du får servert, er laget av mennesker som virkelig bryr seg. Det legges vekt på kvalitet, egenart, klasse og drikkbarhet, og vinmenyen fremhever smakene på tallerkenen. Menyen er tilgjengelig både når du booker bord eller hvis du bestiller en av plassene helt innpå kokkene på kjøkkenbenken.
Menyen omtales som OMA(K)ASE, som løst oversatt betyr «la oss fikse det». Den settes sammen av de beste lokale råvarene som er tilgjengelige til enhver tid. Vanligvis består den av fire snacks, etterfulgt av retter basert på skjell, skalldyr, fisk og kjøtt, og måltidet avsluttes med dessert og petit fours.
- Lokal mat
Mandag: Stengt
Tirsdag: 17:45–00:00
Onsdag: 17:45–00:00
Torsdag: 17:45–00:00
Fredag: 17:45–00:00
Lørdag: 14:00–01:00
Søndag: Stengt
Kilde: Region Stavanger
Hermetikken restaurant