Skip to main content
Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)
Sørvågen

Holmen Lofoten Restaurant

Bestill
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant
Holmen Lofoten Restaurant

På Holmen Lofoten gjør vi ting litt annerledes.

Vi har en utrolig rik fauna og flora i området rundt Holmen, og er alltid på utkikk etter lokale råvarer og ingredienser til kjøkkenet. I det unike og frodige landskapet vi bor i, finner vi både torsk og kveite, sopp og bær, fjellhare, tang og lam (for å nevne noen få) som alle er innslag på menyen gjennom året.

Holmen ble skapt av Ingunn Rasmussen, som vokste opp på kaia og i fjæra. Familien hennes levde av alt som kunne fiskes, fanges eller sankes fra hav og land. Denne måten å leve på har forsynt innbyggerne i generasjoner og er en filosofi vi ønsker å ta vare på og bevare. Vi vil ha det enkelt og smakfullt. Bli med oss for å høste av naturens spiskammer, lær av ypperlige kokker i vårt åpne kjøkken, og opplev en annerledes tilnærming til nord norsk mat.

Noe av det morsomste vi gjør er å sanke urter, blomster og bær gjennom mikrosesongene, og på sommerhalvåret arrangerer vi sanketurer med våre gjester. Her gir vi en innføring i hvilke vekster man kan sanke i nærområdet og hva de kan brukes til. Du vil også få et innblikk i vår kultur, historie og filosofi om naturen. Og hvem vet - kanskje kommer det vi har sanket på kveldens meny?

For de med ekstra interesse innenfor alle aspekter av mat og drikke, tilbyr vi et begrenset antall “weekend”- pakker som del av Kitchen On The Edge Of The World. Sammen med verdenskjente kokker og bartendere, frister vi sansene dine med alt fra sanking i fjellet til matlagings - og cocktailkurs og et fem-retters festmåltid på kvelden. Noen av talentene i 2023 inkluderer kokkene Valentine Warner, Rick Stein, Nuno Mendes, Nieves Barragán Mohacho, Fuchsia Dunlop og bartender Nick Strangeway.

Vi anbefaler å forhåndsreservere bord i restauranten.
Mer info: www.holmenlofoten.no.

Hjertelig velkommen!

Kilde: Destination Lofoten

Holmen Lofoten Restaurant

Bestill

Sider du nylig har besøkt