Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Northern Norway Bodø

Hundholmen Brygghus

  • Tollbugata 13, BODØ
  • +47 48502727
  •  /  km From You
Overview

Nytt og sepnnende brygghus som åpnet november 2016. 2 etasjer med bar, restaurant og pub. A la carte, pubmeny og selskapsmeny. Brygger eget øl og serverer røff smakfull mat.

Vårt brygghus er over to etasjer og har plass til ca. 450 gjester. I første etasje er det en stor bar, med ett rikt utvalg av drikke, samt restaurant og kjøkken. I restaurantdelen kan du velge mat fra a la carte menyen, og for større selskaper, fra en egen selskapsmeny. Er det fullt her, eller du vil spise i en litt annen omgivelse, kan du gjøre det også i puben. Her har vi en litt enklere meny, uten at det på noen måte går ut over kvaliteten. Her får du også, daglig fra kl. 16.00, «Dagens husmann». Tradisjonsmat laget fra grunnen av, til en hyggelig pris.

I andre etasje er det egen bar, to shuffle board, både høye- og lave bord, selskapsrom for opp til 30 personer, og ikke minst – vårt brygghus. Her blir vårt eget øl produsert, og ambisjonen er å tilby 3-4 ulike egenproduserte ølsorter til en hver tid. I tillegg til disse har vi et rikt utvalg av annet øl, vin, brennevin og så klart gode alkoholfrie alternativ. I helgene har vi DJ som sørger for den gode bar-/utelivsstemningen her.

Lokalet har huset ulike serveringssteder siden 1996. Vi gjennomførte en total forvandling, hvor både planløsningen, interiøret, bruken (konseptet) og fasaden ble renovert. Vi syntes selv det ble røft, tøft, uformelt og brunt – sånn som vi ville ha det!

Vi streber for at alle skal føle seg velkommen hos oss. Om du er sulten, tørst, eller kanskje begge deler, er du velkommen. Om du kommer i dress eller jeans, det bryr vi oss heller ikke om. Menyen vil skiftes relativt ofte, og ha et stort innslag av lokale råvarer. Du vil finne klassisk pub mat, norsk tradisjonsmat og internasjonale retter.

Nattmaten må vi også nevne: I helgene, og ellers på andre «festdager», serverer vi vår variant av kebab (til kl. 03.00). Hvilket kjøtt vi bruker kan variere, men som regel har det stekte lenge og vel, over svak varme, i Rotisseriet vårt. Saftig, godt, servert med vår egen dressing og garnityr.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Bodö

Opening hours

Mandag - lørdag 11.00 til siste gjest har gått

Søndag: Stengt
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad