There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Citybox - moderne lavprishotell med sentral beliggenhet
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Cabin Campers - nasjonalromantisk opplevelse på fire hjul
SJ NORD - opplevelsen starter på toget
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Secret Atlas - Svalbard og Nord-Norge. Små Skip med 12 gjester.
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
Beitostølen - eventyr og nytelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Jacob & Gabriel – Smaken av Telemark er pur verdensklasse.
Jacob & Gabriel – Smaken av Telemark er pur verdensklasse.
Kanalbåtene speiler seg i Hjellevannet og forteller oss at dette er starten av Telemarkskanalen. Skien har sluse midt i sentrum. Her i Skien ligger Jacob & Gabriel som serverer Folkegourmet. De to kokkegründerne Lars Ludvig & Thor Ingo ønsker at Jacob & Gabriel skal være en "folke-gourmet-restaurant". Lokale råvarer, gode smaker, kunnskap og stolthet står i sentrum for matlagingen.
- Smaken av Telemark er pur verdensklasse. Du har skog, sjø, fjell, fruktbygder.
Hver sesong har sin egen unike profil. Det er da man får den beste maten også, når man bruker sesongenes råvarer og foredler de på sitt beste. Som kokker er det vårt ansvar å få det beste potensialet ut av disse råvarene, skape unike smaker, gjenskape minner og bare lage den best mulige maten ut av det vi er så heldige å stå midt oppi, sier matentusiast og innehaver Lars Ludvig.
Teamet på Jacob & Gabriel er lekne i stilen, lager god stemning og serverer spennende crossover-retter. Det er stilfulle omgivelser, samtidig en ujålete atmosfære å sitte ned i, nyte smakskombinasjonene som kommer fra kjøkkenet hvor kjærlig og innovativ behandling av råvarene er stikkord. «God mat tar lang tid» sier kjøkkensjef Matheus. Derfor er gjerne teamet i sving fra tidlig formiddag for å klargjøre maten.
Å være en folkegourmet innebærer at du kan få dagens husmannskost eller fordype deg fullt og helt i en 7 retters meny.
Jacob & Gabriel åpnet dørene for første gang i 2010. Den gangen lå restauranten på Langbryggene i Skien. I oktober 2017 flyttet de til nye, flotte lokaler på senteret Arkaden i Skien sentrum.
Se meny og oppdaterte åpningstider på deres hjemmeside.