Skip to main content
Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)
Haugesund

Kulinarisk teambuilding på Haugalandet – Lothes Mat & Vinhus

Finn Lothe i aksjon på kjøkkenet.
Kulinarisk teambuilding på Haugalandet – Lothes Mat & Vinhus
Kulinarisk teambuilding på Haugalandet – Lothes Mat & Vinhus
Kulinarisk teambuilding på Haugalandet – Lothes Mat & Vinhus

Kurs om mat og drikke er en underholdende teambuildingsaktivitet. Det handler om å gjøre nye ting, om å utforske, utvikle, samarbeide og ikke minst ha en herlig kulinarisk opplevelse.

Lothes tilbyr ulike kurs til grupper på 10+ personer. Hvis du ikke ser matkurset dere ønsker, ta kontakt så kan Lothes skreddersy et kurs til ditt arrangement.


Vinkurs & småretter

Smaking av 5 ulike viner og servering av småretter som passer til. Sommelieren forteller dere om mat og vin i harmoni. Kurset tar ca. 2 timer.


Tapaskurs

På tapaskurs kan du velge mellom å lage 6 eller 8 tapasretter. Når rettene er ferdige serveres de som en herlig buffet, som nytes ved ett hyggelig oppdekket bord og forhåpentligvis god stemning. Kurset varer i ca. 2-3 timer.


3-retters eller 4- retters gourmetkurs

Lær nye kokkekunster med et gourmetkurs. Lokale råvarer av høy kvalitet, en dyktig kokk og vinpakke gjør dette til en uforglemmelig kveld. Kursene varer i ca. 4 timer.


Mat og vin i harmoni

Man må ikke lage maten selv for å ha en god opplevelse. Kanskje det passer best å bli servert? Da kan en 3-6 retters meny med tilhørende vinpakke passe perfekt. Vinen og maten har tema som kokken og sommelieren forteller om, og lærer dere om mat og vin i skjønn harmoni.


Hvor holdes kursene?

Kursene holdes i selskapslokalene til Lothes i Strandgata.

Kilde: Destinasjon Haugesund & Haugalandet

Kulinarisk teambuilding på Haugalandet – Lothes Mat & Vinhus

Sider du nylig har besøkt