There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Secret Atlas - Svalbard og Nord-Norge. Små Skip med 12 gjester.
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
Beitostølen - eventyr og nytelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Siden 1949 har Lura turistheim laget skikkelig norsk tradisjonsmat, helt fra bunnen av. Komle med salt kjøtt, pølse og smeltet smør, kjøttkaker med brun saus og poteter og hjemmelaget fiskegrateng. Alle dine norske matklassikere laget med kjærlighet fra bunnen av.
Skikkelig mat siden 1949. Hver eneste dag, siden 1949, har vi laget mat fra bunnen av på kjøkkenet på Lura. Skikkelig norsk tradisjonsmat. Klar når du er sulten.
Tradisjonsmat og aldri halvfabrikata
Kjøttkaker med brun saus og poteter, hjemmelaget fiskegrateng og komle med salt kjøtt, pølse og smeltet smør: I jungelen av nye matvaner og valgmuligheter, har norsk tradisjonsmat nærmest forsvunnet på menyen.
«Heldigvis finnes Lura Turistheim», sier gjestene våre. Noen av dem har spist komle fast hver torsdag siden 1949. Samme bord, samme klokkeslett. Andre gjester er så nye at de får fiskegratengen servert med teskje på fanget til mor eller far. Felles for dem alle er at de vil ha smaken av skikkelig mat laget fra bunnen av, rause porsjoner og kjapp servering.
Skikkelig mat, det vet Siv alt om. Hun har jobbet på Lura Turistheim siden hun begynte i oppvasken som trettenåring i 1979. I dag er det hun, sammen med de andre flinke kokkene våre, som sørger for at komla smaker som den skal hver eneste torsdag, at de klassiske smørbrødene gjør suksess fremdeles og at biffgryta vår, som har vært lik siden tidlig på syttitallet, får toppkarakter på Gladmat i 2019.
Halvfabrikata? Kommer ikke inn forbi dørene våre. Hvitvin til fisken eller øl og dram til komla? Vi har alle rettigheter i alle restaurantene. Er du allergisk eller har spesielle ønsker av andre grunner? Gi oss beskjed! Lar det seg løse, så løser vi det.