There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Secret Atlas - Svalbard og Nord-Norge. Små Skip med 12 gjester.
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
Beitostølen - eventyr og nytelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Vår mål er det beste av heimelaga mat med røter i lokal tradisjon og spesialitetar. For boende gjester og grupper ved bestilling i forkant.
Vi ønskjer at måltidene skal stå til omgivnadene og danne ei heilskapeleg oppleving. Derfor er målet det beste av heimelaga mat med røter i lokal tradisjon og spesialitetar. Råvarene er hovudsakleg basert på garden og områdets produksjon, og maten blir laga frå grunnen av.
På menyen står rettar av lam, elg, rein og fjellfisk. Supper og sausar blir laga av skikkeleg kraft. Garden tilbyr spesialsortiment av gardens lam og eigendyrka økologiske poteter. Dessertane er i hovudsak basert på bær og frukt frå eigen hage. Spesialitetar er "sø" og "kål", - tradisjonsrike lokale supperettar. Brød, flatbrød og kaker er heimebakt, og syltetøy er gardens eige. Menyane byr på spanande sesongvariasjonar.
I sommarsesongen blir overnattingsgjester servert ein 3 rettars fin middag kl.19.00 i Spisestugu i Nedre bygningen. Ved bryllaup/større selskap blir Høgstugu (salen) i Inn-huset (tidl. hovudbygn.) nytta. I mellomalderherberget kan grupper bestille mellomaldersk mårråverd/frukost og kveldvord/middag.