Skip to main content
Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)

Matbaren på Hotell Jæren

Okse på menyen.
Blid kjøkkensjef.
Panna cotta
Mat for de små
Jærbabbe
Nydelig mat
Fiskesuppe
Restaurantlokalene innbyr til hygge.
Kjøkkenet i aksjon.
Forberedelser på kjøkkenet.

Spis i restauranten eller få maten hjem! Kjøkkensjef Kristine Vaule har jobbet med mat i 18 år. Hun er erfaren, nytenkende og sprek i sin matlaging.

Kristine hadde læretiden sin under Jærkokken Heine Grov og har over flere år levert nydelig mat i toppen av Forum Jæren. Sammen med et fantastisk kjøkkenteam sørger de for at du får akkurat det du har sett for deg, og helst litt til. Alle deres retter kan bestilles som catering, lett å plukke opp med parkering rett utenfor døren.

Restauranten har et «lekent kjøkken» inspirert av kokkenes reiser i inn og utland, de liker å rekonstruere retter på sin vei og gjøre det til sitt eget. Rustikk mat som serveres i deres koselige restaurant. På menyen har de alt fra bestselgeren kokospanert kyllingsalat til lokal indrefilet av okse.

I tillegg til Matbarmenyen har de selvfølgelig selskapsmeny på to og tre retter, tapas og annet som kan serveres ved feiringer eller møter.

Kilde: Region Stavanger

Matbaren på Hotell Jæren

Sider du nylig har besøkt