There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Secret Atlas - Svalbard og Nord-Norge. Små Skip med 12 gjester.
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
Beitostølen - eventyr og nytelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
I 2010 bygde vi ny geitefjøs, med plass til om lag 200 mjølkegeiter. All mjølka frå garden går til meieri og produksjon av "Snøfrisk" ost.
Kjea som vert slakta våren er populær grillmat i sommarsesongen. Vi lagar kokemør og spekemør av reint geitekjøt. Pinnekjøt og spekelår vert produsert i tida fram mot jul, og bør tingast i god tid.
Alle skinn av geit og kje vert garva, og er populære gåveartiklar.
Bringebæravlinga går storparten til konsumsal, men vi lagar og våre eiga saft, sylte og gele av denne fantastiske råvara. Vi prøver stadig ut nye produkt basert på bær og frukt.
Nytt gardskjøkken med gardsutsal/frukostrom og lokale for besøksgrupper er tatt i bruk våren 2011. I utsalet finn du og varer frå fleire andre av lokalmatprodusentane i "The Happy End – Norddal". Saman med dei tilbyr vi opplevingar basert på lokale kultur, natur og tradisjonar.
Torunn & Petter