140
Nermo Hotell
Miljøsertifiserte reiseaktører
Miljøsertifisering av private og offentlige foretak, også turisme.
miljofyrtarn.no
Nermo Hotell ligger midt i det store matfatet man finner i innlandet. Her er det viltkjøtt og fisk fra fjellet, bær, poteter og grønnsaker fra nabojordene og ost fra Gudbrandsdalen. Hotellet har i mange år jobbet med omkringliggende småskalaprodusenter som leverer både kje, lam og utegangsgris.
Mat med fjellsmak
Her lages maten fra bunnen
Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til.
Om sommeren er det grillsesong også på Nermo. Mat grillet i vår "Smoker" pelletsgrill har helt unike aromatiske smaker. I tillegg har vi en stor kald buffet med utvalg av norske råvarer.
Kortreist og økologisk mat
Når vi sier hembakt, mener vi hembakt
Nermo Hotell var opprinnelig en storgård, der det stadig kom reisende innom. Noen var sultne og tørste og ville ha mat og en god seng. Andre hadde med seg fangst fra fjellet: Rype, ørret og elg. På gården ble det dyrket korn og poteter. I skogen var det sopp og bær.
På Nermo er vi derfor vant til å lage mat fra bunnen av, med de råvarene vi finner i nærheten. Vi serverer elg fra egen eiendom og lager kraften fra bunnen.
Kilde: Visit Lillehammer
Nermo Hotell