Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer Gausdal

Paulsrud Gård

  • Paulsrudvegen 10, Gausdal
  •  /  km From You
Overview

Vakre Paulsrud Gård i Gausdal er en liten perle for familier som ønsker å oppleve ekte gårdsliv. Her kan du bo i autentiske omgivelser, og være en del av den daglige gårdsdriften. Nyt rykende ferskt hjemmebakt brød fra en vedfyrt bakerovn, ferske egg og melk rett fra tanken til frokost. Her får du morgenkaffen med fantastisk utsikt og rolige omgivelser.​

Vakre Paulsrud Gård i Gausdal er en liten perle for familier som ønsker å oppleve ekte gårdsliv. Her kan du bo i autentiske omgivelser, og være en del av den daglige gårdsdriften. Nyt rykende ferskt hjemmebakt brød fra en vedfyrt bakerovn, ferske egg og melk rett fra tanken til frokost. Her får du morgenkaffen med fantastisk utsikt og rolige omgivelser.​

Barnevennlig

På gården er det svært barnevennlig miljø på med snille hunder og katter, i tillegg til kyr på jordet og i fjøset. La barna boltre seg i vakre og trykke omgivelser, her er det ingen biltrafikk. Gården driver melkeproduksjon året rundt, så det er god sjanse for barna for å få bli med en tur i fjøset.

Overnatting.

og leier ut 3 fine husrom på gården og setra for 1-10 personer. Bygningene er fra 17-1800-tallet og er innredet med stor omtanke og nostalgi. 

Beliggenhet

Paulsrud Gård ligger på Forset i Vestre Gausdal, ca 26 km nordvest for Lillehammer (Ca. 20 min). Avstand fra Oslo er ca 20 mil, og det tar ca 3 timer å kjøre, enten via R4 (via Gjøvik) eller E6 (via Hamar). Oppholdet kan enkelt kombineres med opplevelser som Hunderfossen Familiepark, Barnas Gård, Lilleputthammer og Maihaugen mm.

Bobil/Campingvogn

Gården har fine parkeringer for 1-2 bobiler/campingvogner bak stabburet på gården, 10 meter fra nytt tilbygg med dusj, toalett og vaskerom.

Turterreng

Det er flotte vandre- sykkel- og skiterreng i umiddelbar nærhet.

Servering

Det bakes jevnlig i vedfyrt bakerovn på Paulsrud Gård. Ovnene kommer fra Italia og distribueres videre etter forespørsel. Noen helger bakes det ekstra mye og det holdes uhøytidelige brødutsalg for naboer og gjester. Den ferske brødlukta brer seg utover hele dalsida. Ferskt og varmt steinovnsbakt brød er til salgs for gjester.

Velkommen til fine dager i Paulsrud.

Utdrag fra www.gaardsferie.com gjestebok:

27. juli 2011

"Tusen takk for sist! Det var et uforglemmelig besøk på gården deres. Jeg nøt den aldeles skjønne utsikten deres, den friske lufta, bjelleklang, nysilt melk og alle dyra. Jeg vil på det varmeste anbefale et opphold hos dere. Ved anledning vil jeg gjerne komme igjen."   J.B Ommundsen.

2. august.2011

"Paulsrud er ubeskrivelig rett og slett! Fantastisk mottakelse på sommerens første solskinnsdag. Og for et skue over fjellheimen og sætra. Ingeborgstua er min favoritt. Stemningen der med lysmalte planke-vegg og gulv gir ro i sjela. Den gammeldagse stemningen er til å ta og føle på, og gir gode minner fra oldemødrenes tid! Takk for en kjempeinnsats som dere har lagt ned for å få fram den gode bondeatmosfæren både inne og ute. Bjelleklang, nysilt melk, førsteklasses servering, ALT er bare helt topp. Håper gjester fra inn- og utland fortsetter å innta Paulsrud".  T. Ommundsen.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Lillehammer
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad