Ramme kro og restaurant







Midt på gårdstunet ligger Ramme Kro og Restaurant, en sentral del av destinasjonen. Her serveres næringsrike og bærekraftige retter. Restauranten har Debio sølvsertifisering, dette betyr at minst 50 prosent av råvarene som benyttes er økologiske.
Kort vei fra jord til bord
De fleste av råvarene du vil få servert, produseres på gården. Ute på jordene og i veksthusene, året rundt, jobber gartnerne med å gi kjærlighet til de økologiske råvarene som skal bli måltidet ditt. Er det noe Ramme ikke får produsert selv, så er det kortreist. Fjorden og skogen benyttes også som spiskammer.
Åpningstider
Lunsj: Mandag–søndag 12–16
Middag: Mandag–søndag 18–21.30
Vi anbefaler at du bestiller bord på forhånd. Send en forespørsel på restaurant@rammefjordhotell.no.
Medlemsoppføring fra Visit Greater Oslo
- Skjenkebevilgning
- Utendørs
Kilde: Visit Greater Oslo
Ramme kro og restaurant